Matilda Hamlin
Foto: Bildbyrån
Svensk Padel

Gravidlyckan för SPT-stjärnan: ”Jag är jätteglad och tacksam”

ANNONS

Matilda Hamlin från Every Padel Åby och rankad som nummer tio i Sverige är gravid och blir borta ett tag från padeln. 
Det leder till att Ajla Behram får leta efter annan partner.

— Det är så klart ett stort ögonblick för mig, jag är jätteglad och tacksam. Det är just nu vecka 18 så jag har vetat om det ett tag, vilket betytt att jag har haft tid att landa i det tillsammans med min partner, säger Matilda Hamlin till PadelDirekt.

För Hamlins partner Ajla Behram väntar ny kompanjon under en period. Under SPT-finalen i Norrköping den 2-4 December blir det spel med Lisa Andersson från GLTK och senare i december väntar spel med Amanda Girdo. 

— Hon fick veta det ganska tidigt så hon har kunnat förbereda sig på förändringen, fortsätter Hamlin. 

Hamlin är tydlig med att det inte finns några planer på att avsluta karriären efter graviditeten:

— Min tanke är att komma tillbaka så snabbt som möjligt. Jag har ingen annan tanke än att fortsätta spela efter graviditeten.


 


Arkiv: Matilda Hamlin avgör lång boll läckert.

Foto: Padel-Television

Den här artikeln handlar om: