Premier Padel Mexiko
Juan Tello & Paquito Navarro.
Foto: Premier Padel.
Premier Padel

Skrällen: Navarro/Tello — från turnerings-vinnare till åttondels-förlorare

ANNONS

I söndags tog Paquito Navarro och Juan Tello sin första titel tillsammans i World Padel Tours Mexiko-turnering. 
Fem dagar senare, redan i åttondelsfinal, åkte de ut i Mexiko. 
Lucas Bergamini och Victor Ruiz blev för tuffa i en tresetare, 4-6, 6-3, 3-6.

Ny vecka, ny tour, ny turnering men fortfarande i Mexiko. Förra veckan World Padel Tour nu den konkurrerande turneringen Premier Padel. Då: Paquito Navarro och Juan Tello vinnare. Nu: Utslagna redan i åttondelsfinal. Paquito Navarros forehand-projekt fortsätter och det är nog bara att vänja sig vid att det kommer att gå uppochner för storstjärnan.

Skrällen är inte enorm. Victor Ruiz och Lucas Bergamini var i semifinal när den förra Premier Padel-turneringen gick i Egypten för en dryg månad sedan och var helt enkelt piggare på det snabba underlaget i Monterrey, Mexiko, där till och med Bergamini testade på att försöka kicksmasha långt bak i banan. De bröt ganska sent och vann första set.

Bergamini, stabil som vanligt, och Ruiz med en dag där det mesta stämde, trots ett dråpligt fall vid utgången. Men andra set kom stjärnorna tillbaka och Paquito såg återigen ut att trivas. Men i kväll ville Ruiz/Bergamini mer. De bröt fram till 4-2 i avgörande set efter dubbla enkla misstag från just Paquito och vände sedan aldrig tillbaka.

”Mexikos Major är slut för oss. Grattis till Victor och Lucas för den fantastiska match ni gjorde. Vi fortsätter jobba och kommer tillbaka till turneringen i Milano nästa vecka”, skriver Juan Tello på Instagram.


TV: Ruiz ramlar vid utgången.

Foto: Premier Padel. 

Den här artikeln handlar om: