Internationell Padel
Juan Lebron.
Foto: Bildbyrån.
Internationell padel

Lebron om kritiserade matchen mot Sanyo och Tapia: ”Inte mot dem”

ANNONS

I en intervju med PadelClub Podcast talar Juan Lebron ut om hur han är utanför padelbanan, hur sporten har förändrats med mer mediatäckning och hur han ser på situationen mellan Galan/Lebron och Tapia/Sanyo i den franska WPT-finalen.

I en intervju med Alberto Bote i Padel Club Podcast talar Juan Lebron ut. Bland annat om den situation som uppstod i semifinalen i Toulouse Open i somras mot Agustin Tapia och Sanyo Gutierrez.

Motståndarna, främst Gutierrez, var då mycket upprörda över Juan Lebron och Alejandro Galan och menade att paret försökte störa matchens tempo med många brytningar.

Juan Lebron säger att det inte var parets avsikt att störa motståndarna.

— Vi gjorde det inte mot dem, och om vi gjorde det fel ber jag Sanyo och Agustin om ursäkt.

Lebron utanför planen

Juan Lebron har varit kontroversiell i många turneringar och är inte alltid den mest populära spelaren på grund av sitt heta temperament. Detta trots hans spektakulära spel.

Men utanför planen säger spelaren att han är motsatsen. Han tycker att det viktigaste för honom är att vinna på planen. Motsatsen till hans privatliv, där han försäkrar att han är en ödmjuk, familjär, enkel person som alla andra.

En kille som alltid finns där när han behövs, den första att stötta sina vänner när de har ett problem och naturligtvis hjälpa till att lösa det.

De pratar också om hur sporten har utvecklats, med ökad mediabevakning och större professionalism. Lebron medger att den har förändrats. Folk berömmer och kritiserar dig vid fler tillfällen. Trots det är hans dagliga rutin och arbete detsamma som hans liv när han var en liten pojke.


ARKIV: Lebron brister ut i flin efter otroliga bollen. 

Den här artikeln handlar om: