Franco Stupaczuk och Pablo Lima.
Foto: World Padel Tour
Premier Padel

Stjärnparet drar sig ur Premier Padel i Mexiko: "Vi kommer inte längre än så här"

ANNONS

Finalisterna från WPT Mexico Open, Franco Stuptaczuk och Pablo Lima, är tvungna att dra sig ur Premier Padels tävling Mexiko Major på grund av sjukdom.

I onsdags gjorde paret som slutade som tvåa i WPT Mexicko Open förra helgen, Franco Stupaczuk och Pablo Lima, sin debut med seger i konkurrenten Premier Padels Major-tävlings som spelas i Monterrey.

Det tredje högst seedade paret i turneringen besegrade Marti och Ortega med 6-4, 6-1, i en match som bara varade i 50 minuter. Beskedet om att de bestämt sig för att dra sig ur turneringen kom några timmar efter att matchen avslutats.

Franco Stupaczuk meddelade via sina sociala medier att paret drar sig ur turneringen på grund av medicinska skäl:

"Trots att vi vann vår debutmatch i Monterrey ville vi informera er om att vi i morgon inte kommer att spela åttondelsfinalen på grund av de hälsoproblem som Pablo och jag har haft sedan i lördags. Vi bestämde oss för att ta risken i Mexico Open-finalen och dagens första omgång, men längre än så kommer vi inte", sade den argentinske spelaren.

Turneringsarrangörerna har bekräftat för PadelDirekts systertidning Padel Alto att paret drabbats av feber, så de kommer att fortsätta att genomgå medicinska kontroller.


ARKIV: Se första avsnittet av serien Proffsdrömmar, ett samarbete med PadelDirekt och Wilson.

 

Du kanske även vill läsa:
Cirkeln sluten: Stupa/Di Nenno spelar tillsammans nästa säsong
Cirkeln sluten: Stupa/Di Nenno spelar tillsammans nästa säsong
Den här artikeln handlar om: