Juan Lebron & Ale Galan & Arturo Coello.
Foto: Johan Lilja.
Internationell padel

Stjärnparen tillbaka i nästa Mexiko-turnering

ANNONS

Fernando Belasteguin/Arturo Coello och Juan Lebron/Ale Galan saknades när World Padel Tour spelades i Mexiko.
Men till nästa veckas Premier Padel, också i Mexiko, är båda lagen anmälda.

De möttes i Buenos Aires-finalen i World Padel Tour. Men inför Mexico Open WPT den här veckan drog sig Fernando Belasteguin/Arturo Coello, Juan Lebron och Ale Galan ur. 

I Galans fall berodde det på en skada och i fallet med paret Bela/Coello på personliga skäl. Men nu är båda lagen tillbaka inför nästa veckas Premier Padel Major, som också spelas i Mexiko men i Monterrey.

Båda lagen är seedade i tävlingen, vilket innebär att de står över den första speldagen. Den första omgången i huvudturneringen börjar i morgon.

Talangen med missar tävlingen

Premier Padel-tävlingen är säsongens sista Major. Endast en P1-turnering i Milano kvarstår. Dessutom är World Padel Tours Mexiko-tävling den sista i den ordinarie tävlingssäsongen. Därefter väntar Mastersfinalen i Barcelona som spelas mellan den 15 och 19 december.

Endast de 16 bästa spelarna i den individuella rankingen från 2022 kommer att spela i Barcelona.

Javi Leal och Javi Rico kommer inte att spela i Mexikos Premier Padel. Detta efter en hamstring-skada på Leal. Detta bekräftades av talangen till PadelDirekts systersajt Padel Alto samtidigt som han berättade att han och Javi Rico går skilda vägar inför 2023.

En ny partner kommer att tillkännages inom kort.

Den här artikeln handlar om: