WPT Mexico Open
Agustin Tapia deppar.
Foto: Esteban Genoud Twitter.
World Padel Tour

Kräftgången fortsätter för Tapia/Sanyo — utslagna direkt

ANNONS

WPT:s nummer två, Sanyo Gutierrez och Agustin Tapia, föll direkt i sin första match i Mexico Open mot Lucas Campagnolo och Jon Sanz, som stod för en stark insats och match och slog ut favoriterna i tre set, 6-4, 4-6, 6-1.

Ale Galan och Juan Lebron saknas på grund av skada, likaså Fernando Belasteguin och Arturo Coello. Chansen till titel hade ökat rejält på förhand för Sanyo Gutierrez och Agustin Tapia. Men den första matchen blev inte alls som förväntat för argentinarna. 

I åttondelsfinalen överraskade det nybildade paret Jon Sanz och Lucas Campagnolo världstvåorna och slog ut dem redan i första matchen.

Campagnolo och Sanz kontrollerade matchen och tog det första setet med 6-4. När alla verkade tro att matchen snart skulle vara över reagerade Tapia/Gutierrez och vände tillställningen i det andra set. Trots underläge med 1-3 lyckades de vända och utjämna matchen till 1-1.

Men det tredje setet lämnade inga tvivel. Campagnolo och Sanz svepte av Tapia/Sanyo av banan, som återigen såg bortkopplade och frånvarande ut. 

Det spansk-brasilianska paret kommer att möta Chingotto och Garrido i kvartsfinalen.


ARKIV: Tapia visar klass. 

Den här artikeln handlar om: