WPT Master Buenos Aires
Coki Nieto och Martin Di Nenno.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Nya paret med jätteseger — kritiken mot Sanyo/Tapia: ”Väldigt tråkigt att se den här energin”

ANNONS

Martin Di Nenno och Coki Nieto har stått för sin största prestation hittills som par. 
Det nya paret är klara för semifinal i ett kokande Bueneos Aires. 
De hade inga problem med att slå ut hemmafavoriterna Sanyo Gutierrez och Agustin Tapia med 6-2, 6-2.

— Jag är väldigt glad, i de två senaste turneringarna förlorade vi i kvartsfinal. I det tredje setet har vi alltid saknat något. Coki är min motor just nu, det är så vi kan fortsätta tillsammans, tack till alla fans, säger hemmaspelaren Martin Di Nenno i WPT:s sändning.

Martin Di Nenno och Coki Nieto har tagit sig till sin första semifinal någonsin tillsammans. De besegrade, skrällartat enkelt, det argentinska hemmaparet Sanyo Gutierrez/Agustin Tapia. Segern var välförtjänt, de hade mycket mer energi från start och stod för väldigt få misstag. För Nieto är alla poäng viktiga just nu. Han försöker få plats i Barcelonas Mastersfinal i mitten av december. De 16 spelarna med mest poäng från i år får spela — han ligger just nu på 19e plats. 

— Jag är stolt över att vara här. Jag tänker på poängen vi spelar om jag och tänker på spelet. Vi spelade en perfekt match, jag är glad vid hans sida, säger Nieto.

”Väldigt tråkigt att se den här energin som Sanyo och Tapia”

Viaplays expert Baharak Soleymani fyller i:

— Det är de man vill prata om. Så välförtjänt, de spelade så jäkla bra och det är sån energi i laget, även fast man spelar tillfälligt och vet att man ska bryta upp. De missar inte många bollar och kolla lyckan, man får gåshud, säger hon i sändning.

Sanyo Gutierrez och Agustin Tapia har haft det tufft under hösten med undantag för finalplatsen senast i Malmö. 

— Det är väldigt tråkigt att se den här energin som Sanyo och Tapia har, även om man inte ska vara för hård. Man vet inte vad som har hänt bakom kulisserna, fortsätter Soleymani.

I semifinalen i morgon väntar Arturo Coello och Fernando Belasteguin för Nieto/Di Nenno.


ARKIV: Bergamini vrider sig av smärta efter bollen som träffar fel. 

Den här artikeln handlar om: