Daniel Windahl avslutar säsongen.
Foto: Johan Lilja.
Svensk Padel

Daniel Windahl avslutar säsongen: ”Såklart synd att jag missar flertalet tävlingar”

ANNONS

Sveriges bästa herrspelare Daniel Windahl har beslutat för att avsluta säsongen redan nu. 
Det är inga skador spökar utan beslutet är taget utefter ett väldigt hektiskt schema sedan säsongens start.

Daniel Windahl meddelar på sina sociala kanaler att han avslutar säsongen redan innan året gått in i december. Windahl har varit på resande fot och spelat turneringar nästan konstant sedan säsongen startade i februari.

Windahl skriver så här på Instagram:

”Snart sätter vi punkt för ett händelserikt år. Jag har beslutat att inte spela någon turnering i december då året hittills innehållit galet många tävlingar och resor. Det och att säsongen 2023 kör igång väldigt tidigt gör att vila behövs”.

”Var mitt första år på länge jag haft noll skador”

Windahl missar bland annat Premier Padels tävling i Mexiko, 28 november-4 december, och Milano, 5-11 december, samt SPT-finalen i Norrköping, 2-4 december.

”Det är såklart synd att jag missar flertalet tävlingar nu under kommande månad, men detta är ändå det bästa alternativet för mig. Tyvärr ser jag många av mina kollegor skadade nu i slutet av året och det önskar jag ingen och framförallt inte mig själv. Detta var mitt första år på länge jag haft noll skador. Min kropp är mitt främsta verktyg i elitvärlden och kroppen måste vi alla ta hand om på våra olika sätt”.

Försäsongen inför 2023 startar under julen för Windahls del.


ARKIV: Se första avsnittet av proffsdrömmar. 

Den här artikeln handlar om: