Javi Leal och Miguel Yanguas spelar turnering tillsammans.
Foto: World Padel Tour (montage)
Internationell padel

Yanguas spelar med en annan jättetalang i Milano

ANNONS

De två stora talangerna Mike Yanguas och Javi Leal spelar tillsammans under Premier Padels sista P1-tävling för året i Milano. När PadelDirekts systersajt Padel Alto når Javi Leal bekräftar han att paret ska spela tillsammans — men bara i en turnering. 

Miguel Yanguas, 20, och Javi Leal, 19, är anmälda tillsammans och spelar sin första turnering i Milanos P1-turnering, som avslutar Premier Padels första säsong.

Yanguas lämnade Coki Nieto tidigare under säsongen för att spela i några turneringar med Paquito Navarro, som sedan valde att para ihop sig med Juan Tello. Yanguas återvände sedan till Miguel Lamperti, som han spelade med förra säsongen.

Anledningen att Leal och Yanguas spelar tillsammans är för att Leal och Rico valt att bryta med varandra. Leal har också valt att dra sig ur de två nästkommande turneringarna i Mexiko, WPT-turneringen där och Premier Padel-turneringen där.

— Jag har drabbats av en skada i baksida lår, säger Javi Leal till Padel Alto.

 

Lebron/Galan inte registrerade 

Varken Miguel Lamperti eller Javi Rico är anmälda till P1-turneringen i Milano. Registreringen stänger imorgon och är värt att notera är att varken Juan Lebron eller Ale Galan just nu är registrerade. 

Kanske känner också Leal/Yanguas  två av världens mest eftertraktade spelare, på varandra inför det som skulle kunna bli ett samarbete 2023?


ARKIV: Yanguas inblandad i superboll på Euro Finans. 

Foto: C More. 

Den här artikeln handlar om: