WPT Malmö
Cecilia Reiter.
Foto: World Padel Tour.
Internationell padel

Legendaren lägger racket på hyllan — ex-partnern: “Gör mig väldigt ledsen”

ANNONS

Cecilia Reiter, före detta världsetta, lägger racket på hyllan efter en 25 år lång karriär på högsta nivå.  
”Jag lämnar med vetskapen om att jag varje dag gjorde allt för att prestera på max”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Den argentinska spelaren Cecilia Reiter tackar för sig. Den före detta världsettan slutar efter en 25 år lång karriär.

”Tiden är inne för mig att hänga upp mitt racket. Jag lämnar med vetskapen om att jag varje dag gick ut på planen och gjorde mitt bästa”, skriver Cecilia Reiter på Instagram.

Argentinskan var världsetta tillsammans med svensk-spanska Carolina Navarro Björk i totalt fyra år. Hon vann två VM-guld tillsammans med Argentina och mer än 25 internationella titlar.

”Känd för sin vilja och sitt hårda arbete”

För PadelDirekt kommenterar Carolina Navarro Björk sina känslor kring Cecilia Reiters avsked: 

— Det gör mig väldigt ledsen eftersom vi tävlade tillsammans i många år. Hon är en framgångsrik spelare som har gjort sig känd för sin vilja och sitt hårda arbete. Padel var hennes stora passion och hon gav verkligen allt varje gång hon gick in på banan. Jag hade turen att få dela tolv år på banan med henne, säger Carolina Navarro Björk. 

Nyligen representera Reiter Argentina i VM i Förenade Arabemiraten där de slutade på andra plats. För en månad sedan representerade hon Argentina i de sydamerikanska mästerskapen tillsammans med sin partner Daiara Vanezuela, där tog hon också sin sista titel. 


ARKIV: Carolina Navarro Björk med underbar stoppvolley

Foto: FIP

Den här artikeln handlar om: