WPT Malmö
Victoria Iglesias.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Stjärnan skadad — tvingades bryta matchen på WPT i Malmö

ANNONS

Victoria Iglesias Malmö-äventyr på World Padel Tours kvartsfinal blev inte som hon hade tänkt sig. 
Den 12-rankade spanjorskan tvingades bryta matchen mot Marta Ortega och Bea Gonzalez i andra set.

Victoria Iglesias och hennes partner Aranza Osoro ställdes mot fortmtoppade Marta Ortega och Bea Gonzalez i kvartsfinalen på World Padel Tour i Malmö. Men det blev bara ett set för det spansk-argentinska paret. Efter det tvingades Iglesias avbryta matchen på grund av skada.

Något uttalande har inte gjorts från varken henne eller World Padel Tour om anledningen till skadan. Det enda som kommunicerats är att det var just Iglesias som skadade sig. De spelade också på bana två i Malmö, vilket innebar att matchen inte sändes. 

Marta Ortega och Bea Gonzalez ställs mot Ari Sanchez och Paula Josemaria i morgondagens semifinal. 


ARKIV: Aranza Osoro avslutar med stil. 

Den här artikeln handlar om: