Linus Frost.
Foto: Bildbyrån.
Svensk Padel

Linus missar Malmös WPT: ”Klart det sliter att springa runt med 100 kilo”

ANNONS

Linus Frost missar en av årets höjdpunkter — World Padel Tour på hemmaplan i Malmö. 
Just när formen var på väg mot en topp.

”Det känns såklart jättetråkigt” skriver Linus Frost i ett meddelande till PadelDirekt.

Linus Frost med partner Daniel Appelgren har under slutet av året nått en formtopp tillsammans. Två raka semifinaler på Swedish Padel Tour och en kvartsfinal nyligen på en FIP-tävling i Norge. Men när det vankas WPT i Malmö tvingas duon lämna återbud. Frost har skadat knät.

”Det är oklart i nuläget men väntat på en magnetröntgen för att se vad som kan vara fel i knäet. Men jag tror knappast något gått av, utan tror mer på en inflammation eller en överansträngning, vilket borde räcka med vila”, skriver Frost.

Hur känns det att missa en av årets höjdpunkter? 
— Det känns såklart jättetråkigt då jag och min partner Daniel spelat riktigt bra det senaste och känner att vi verkligen skulle kunna göra bra ifrån oss.

Vad tror du har föranlett skadan? 
”Jag tror det är en kombo av mycket träning samt mycket matcher det senaste. Jag har spelat mellan fem och sju tävlingar inom en kort period och knappt haft en helg det senaste för återhämtnin,g så tror skadan har kommit successivt. Sen är jag ju inte den lättaste spelaren på svenska touren heller, så klart att det sliter att springa runt med 100 kilo. 


ARKIV: Fin backhandknack av Linus Frost. 

Du kanske även vill läsa:
Talangerna anmälda — här är alla svenskar som spelar WPT Malmö
Talangerna anmälda — här är alla svenskar som spelar WPT Malmö
Den här artikeln handlar om: