Paquito Navarro & Juan Tello utslagna direkt.
Foto: Instagram
Premier Padel

Paquito Navarro och Juan Tello förlorade stort i debuten

ANNONS

Det blev inte den bästa av debuter för det nya omtalade samarbetet mellan världsstjärnorna Paquito Navarro och Juan Tello. De blev utslagna redan i första omgången av Premier Padels P1-tävling i Egypten — mot kvalspelarna Enrique Goenaga och Jairo Bautista med klara 6-2, 6-3.

“Ingen drömstart tillsammans, men vem har sagt att det ska vara enkelt”, skrev Paquito Navarro på sin Instagram efter den snöpliga förlusten. 

Det nybildade paret kom till Premier Padels deltävling i Egypten seedade som nummer två i turneringen, där de föll i sitt första framträdande Enrique Goenaga och Jairo Bautista som kom från kvalet.

Goenaga/Bautista visade dock prov på en komplett och mycket konsekvent padel, samtidigt som Navarro/Tello såg väldigt obekväma ut på banan.

Paquito Navarros första riktiga test på nya positionen till höger av banan gick inte som paret hade hoppats. Spanjoren och argentinaren såg bortkopplade och vilsna på banan, och de kunde inte göra något för att vända resultatet.

“Det finns inte mycket att analysera, det är bara att arbeta hårdare än någonsin och i slutet av året kommer vi att utvärdera våra framsteg”, skrev Paquito Navarro vidare på sin Instagram.


ARKIV: Publiken reagerar med stående ovationer efter den magiska bollen under World Padel Tour på Menorca.

Den här artikeln handlar om: