Martin Di Nenno tvingades avbryta matchen under Premier Padel i Egypten.
Foto: Premier Padel
Premier Padel

Argentinas mardröm — stjärnan tvingades bryta match fem dagar före VM

ANNONS

Den argentinske spelaren Martin Di Nenno var tvungen att avbryta åttondelsfinalen i Egyptens Premier Padel efter att ha drabbats av sjukdom. 

— Martin Di Nenno har insjuknat under Premier Padel-turneringen i Egypten och undersökt noga av läkare. Vi önskar ett snabbt tillfrisknande, skriver Premier Padel i ett uttalande. 

Martin Di Nenno och Coki Nieto — seedade som turneringens femte bästa par — är ute ur Premier Padels tävling, som just nu pågår i Egypten. Detta efter att Martin Di Nenno drabbats av fysiska besvär under matchen mot Inigo Jofre och Emilio Sanchez.

Paret var tvunget att avbryta deras första match tillsammans — en match som egentligen skulle spelats under gårdagen, men som sköts fram till i dag på grund av dåliga väderförhållanden under gårdagen.

Första set gick enkelt till Di Nenno/Nieto, medan andra set togs hem av Jofre/Sanchez — detta efter en synbart påverkad Di Nenno som inte kunde gå för fullt. 

Även om det inte rör sig om någon skada är nyheten oroväckande för det argentinska landslaget, som kan förlora en av sina stjärnor bara fem dagar före VM-starten.

Även Agustin Silingo rapporteras ha insjuknat. 


ARKIV: Bra boll under damernas final på SPT 7 i Skurup.

Den här artikeln handlar om: