Viktor Stjern & Pierre Bonfré.
Foto: Bildbyrån.
Swedish Padel Tour

Stjern/Bonfré vinner sanslös tretimmars-semi

ANNONS

En av årets hetaste och mest spännande bataljer har spelats på Swedish Padel Tour, den sjunde i ordningen. 
I en riktig slugger-batalj kunde till slut Viktor Stjern och Pierre Bonfré vinna via trippla tiebreak 7-6, 6-7, 7-6.

Det var matchen som aldrig tog slut. Semifinalen i Skurup på SPT mellan Viktor Stjern/Pierre Bonfré och Linus Frost/Daniel Appelgren. Starttiden var satt till 11.00 och drygt tre timmar senare pågick matchen fortfarande i ett avgörande tiebreak.

Utan att ha någon statistik att tillgå går det ändå att säga att detta var en av de längsta matcherna som spelats på SPT i år. Game för game var det jämnt och inte sällan avgjordes gamen via Golden Points. 

I det avgörande tiebreaket fick Linus Frost — som stått för en fantastisk match — en bra chans att smasha in Frost in 4-4 men bollen stannade i galler — kom tillbaka och Bonfré kunde hämta in den och sedan avgöra till 5-3. Två bollar senare hade de vunnit matchen och tiebreaket med 7-4 och glädjevrålet hördes förmodligen till Malmö. 

Detta var en match full av anmärkningsvärda siffror. En annan var att det dröjde fram till det 28e gamet innan det blev ett break — då var det Stjern/Bonfré som lyckades. 


ARKIV: Viktor Stjern lobbar ut por tres. 

Foto: APT. 

Den här artikeln handlar om: