WPT Menorca Open
Simon Vasquez/Ignacio Piotto.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Vasquez utslagen — överkörd i tredje matchen: ”Svårt att se bollen”

ANNONS

I den andra första omgången av Previa tog det stopp för Simon Vasquez och Ignacio Piotto på Menorcas World Padel Tour. Miguel Angel Solbes/Jaime Fermosell blev för svåra och vann med förkrossande 6-2, 6-0. 

”Tuff förlust. Fick spela med perfekta förutsättningar de två första matcherna. När vi väl fick spela Previa fick vi spela på snabba banor där det var svårt att se bollen. Vi kunde helt enkelt inte anpassa oss tillräckligt fort och matchen rann i väg”, skriver Simon Vasquez på en story på Instagram.

Men Vasquez var ändå nöjd med insatsen och menar att formen är på uppåtgående. 

”Nu hem och ladda batterierna inför nästa helg, WPT Mexiko. Grymt bra jobbat partner, vi spelar bättre och bättre och resultaten vi önskar kommer komma”.

Tidigare i dag tog paret sin andra seger för turneringen genom att besegra Fran Ramirez (97) och Inigo Jofre (119). De vann via en andra raka tresetare, 6-2, 4-6, 6-4.

Vasquez/Piotto vann återigen första set, förlorade andra, och hamnade i ett tredje och avgörande set. Men till skillnad mot i går krävdes det i dag inget tiebreak utan duon kunde vinna med 6-4. Vasquez/Piotto verkar vara mentalt starka (eller i mycket bra fysisk form), för när det väl skall avgöras är de just nu väldigt bra.


ARKIV: Stupa förbannad efter förlorad boll. 

Den här artikeln handlar om: