Lucia Sainz och Marta Marrero.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Efter nya tuffa uttåget — stjärnparet går i sär: ”Det är synd”

ANNONS

Efter ett nytt tidigt uttåg, ur kvartsfinalen i Santander, har stjärnparet Lucia Sainz och Marta Marrero beslutat sig för att gå skilda vägar. 
Resultaten har varit under förväntan för de två tidigare världsettorna under året och beskedet kommer inte nog inte som en chock för padelvärlden.

Marta Marrero meddelade beslutet via Instagram. 

”Lucia och jag skiljs åt och kommer inte spela på Menorca tillsammans: det är synd eftersom vi hade många illusioner om detta projekt som började förra året med en väldigt bra start och vi nådde, uppnådde flera finaler”, skriver Marrero.

Det åldrade paret Sainz, 38, och 39 fick en tuff start på säsongen då Marrero klev in i säsongen med en skada som gjorde att de missade den första turneringen av säsongen. Efter det har de aldrig riktigt återhämtat sig. Som bäst har de nått semifinal vid tre tillfällen. De har också en seger underkategorin Challenger. 

”Vi började detta år med flera skador som hindrade oss från att starta på bästa sätt. Jag lämnar med ett rent samvete över att vi tillsamman hela vägen till slutet försökte leta efter vår bästa version”. 

Den här artikeln handlar om: