Miguel Lamperti och Jon Sanz separerar.
Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Uppbrottsveckan fortsätter: återförenas med sin gamla parhäst

ANNONS

Uppbrotten bland padeleliten avlöser varandra. PadelDirekt har under de senaste dagarna rapporterat om inte mindre än fyra skilsmässor — och nu är den femte ett faktum. Ett uppbrott som leder fram till ett kärt återseende med en gammal bekant. 

Det är legendaren Miguel Lamperti som via sina sociala kanaler meddelar att han och partner Jon Sanz nu går skilda vägar, efter att ha kamperat ihop det senaste året.

“Tyvärr är vår period snart slut. Efter ett år då vi gick från klarhet till klarhet och stundtals väldigt bra spel tillsammans”, skriver Lamperti på sin Instagram. 

Vidare skriver Lamperti att den sista turneringen tillsammans kommer, likt Juan Tello/Federico Chingotto bli World Padel Tour Master i Buenos Aires i Argentina 14-20 november. 

Återförening på G

Dock kommer det bli en kär återförening mellan det väldigt populära paret Miguel Lamperti/Miguel Yanguas — då de är registrerade att spela Premier Padels turnering i Egypten i slutet av oktober som par. 

Lamperti bekräftar även, till PadelDirekts systertidning Padel Alto att samarbetet kommer fortsätta året ut: 

— Jag kommer att spela med Mike i de återstående turneringarna fram till slutet av året, förutom i Menorca och Buenos Aires, där Mike redan är registrerad tillsammans med Paco.

 

 


ARKIV: Yanguas/Nieto i en bra boll mot världsettorna Galan/Lebron under WPT Stockholm 2022.

Den här artikeln handlar om: