World Padel Tour

Publiken i Amsterdam fick känna på bollen

ANNONS

Det var under finalen på World Padel Tour i Amsterdam, mellan Franco Stupaczuk/Pablo Lima och Fernando Belasteguín/Arturo Coello som "Stupa" efter en förlorad poäng sparkade i väg bollen i ren frustration — mot publiken vid centercourten på Market Hall. 

— Det där hade nog kunnat blivit värre än en varning för Stupa, sa Viaplays expertkommentator Sandra Örtevall om sekvensen. 

Franco Stupaczuk och Pablo Lima fick se sig besegrade av Fernando Belasteguín och Arturo Coello i en match som bjöd på riktig underhållning och heta känslor. 

Fråga bara åskådarna på kortsidan på Market Hall i Amsterdam. Efter en makalös boll, i ett väldigt viktigt skede av matchen — sparkade Stupa i väg bollen in i publiken efter att ha förlorat poängen. 

En till synes ångerfull Stupa var dock snabbt framme på plats och försäkrade sig om att ingen skada hade skett och kunde snabbt återgå till finalen, även om han fick en varning för förseelsen. 

— Men man kan ju förstå hans frustration, även om det så klart blir en varning, sade Viaplays kommentator Simon Staflund. 

Den missade poängen ledde fram till match- och turneringsboll för  Belasteguín/Coello som sedermera förvaltade den på bästa sätt och knep därmed sin andra raka WPT-titel.

 

Den här artikeln handlar om: