Ale Galan.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Överraskningen: Världsettorna utslagna i semifinal

ANNONS

Världsettorna Ale Galan och Juan Lebron hade innan Amsterdams Open lyckats vinna fem titlar och kvalificerat sig för sex finaler på World Padel Tour denna säsong.

Men trots det tog världsettornas resa slut mot Franco Stupaczuk (7) och Pablo Lima (11) I Amsterdams WPT Open. Det gjorde det med siffrorna 6-7(9), 6-1, 2-6.

Trots totaldominans i andra set med 6-1 seger kunde inte världsettorna ta hem matchen.  I tredje set spelade Lima/Stupazcuk på sin högsta nivå och kunde efter tre matchbollar ta hem segern. 

— Jag vill tacka Pablo, han är så enkel att spela med. Trots att vi var pressade i andra set så lyckades vi vinna. Vi är verkligen tacksamma, säger Franco Stupazcuk under segerintervjun med WPT-tv. 

För det sydamerikanska paret väntar under morgondagen final för tredje gången denna säsong. På andra sidan väntar Fernando Belasteguin/Arturo Coello, som är i final för andra tävlingen i rad. 

Världsettorna däremot behöver inte vänta länge för revansch då nästa WPT-turnering äger rum redan nästa helg i den spanska staden Santander.


TV: Galan/Lebron vinner i Stockholm.

Den här artikeln handlar om: