WPT Stockholm
Carolina Navarro.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Carolina Navarro Björk missade matchbollar — föll efter 2,45-timmarsrysare

ANNONS

Marta Ortega och Beatriz Gonzalez är vidare till semifinal efter en maratonmatch mot stjärnskottet Claudia Jensen och Carolina Navarro Björk. Matchen spelades i 2 timmar och 45 minuter och resultatet blev 2-6, 7-6, 6-1 till Ortega/Gonzalez.

— Jag har inga ord, vi är så trötta, säger vinnaren Marta Ortega till Viaplays sändning.

Första set började väldigt starkt för Navarro och Jensen, paret vann de avgörande bollarna och tog break direkt. Vid 4-2 och egen serve, vann Navarro/Jensen en spännande och avgörande Golden Point till 5-2 ledning. Några minuter senare hade Claudia Jensen och Carolina Navarro vunnit första set med 6-2.

Andra set blev en längre historia, Navarro och Jensen inledde med en 3-1-ledning och ett break upp. Men Marta Ortega och Beatriz Gonzalez vägrade släppa taget om matchen och vände tillbaka och ledde med 5-3.

Där och då såg det tufft ut för Navarro och Jensen och det lutade åt en tresetare. Men de sistnämnda fortsatte att spela bra padel, vann två raka game och kvitterade till 5-5.

Paren fortsatt att kämpa om vinst eller ett tredje set, Navarro/Jensen hade en matchboll vid 6-5 ledning men förlorade, vilket innebar att setet skulle avgöras i tiebreak.

Efter ett långt tiebreak med resultatet 12-10, stod till slut Marta Ortega och Beatriz Gonzalez som vinnare och nu väntade ett tredje set. Även i tiebreak missade Navarro/Jensen en matchboll.

”Vill tacka alla som har klappat för mig och Claudia”

Det avgörande setet blev inte lika spännande. Navarro kroknade, Ortega/Gonzalez vann game på game, och stod tillslut som vinnare med resultatet 2-6, 7-6, 6-1.

— Jag har inga ord, vi är så trötta. Vi tänker bara att få vila nu, en ny dag väntar i morgon säger vinnaren Marta Ortega till Viaplays sändning.

Carolina Navarro sa följande i Viaplays sändning efter matchen:

— Jag vill tacka alla som har klappat för mig och Claudia. Jag vill skicka en puss till min mamma och en hälsning till min familj. Nästa gång ska vi komma till Malmö, så vi ses där. 

Se alla resultat från World Padel Tour Stockholm här.


TV: Se fina bollen från Sanyo Gutierrezs match i går. 

Den här artikeln handlar om: