WPT Stockholm
Tamara Icardo & Delfi Brea.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Storstjärnan riktar känga mot svenska arrangören: ”Hindrade oss från att vila”

ANNONS

Stjärnan Tamara Icardo tvingades lämna walk over under sin sextondelsfinal på Stockholms World Padel Tour tidigare under dagen mot Esther Carnicero/Lucia Martinez. 

AVICII ARENA

Icardo drabbades av en allergisk reaktion under gårdagen och kunde inte göra sig själv rättvisa under dagen.

På Instagram har båda hon och hennes partner Delfi Brea vädrat sina besvikelse mot att arrangören inte hade tillräcklig medicinsk utrustning nog att kunna hjälpa Icardo.

”I går kväll fick Tamara en mycket kraftig allergisk reaktion, som lyckligtvis är bra, men det hindrade oss från att vila och spela under goda förutsättningar. Det är synd att en så trevlig turnering överskuggas av att den lokala arrangören inte tillhandahåller medicinsk utrustning. Nästa vecka har vi ett nytt tillfälle att resa oss upp igen, återigen sätter det här året oss på prov”, skriver Tamara Icardos partner Delfi Brea.

14-rankade Tamara Icardo var lite mildare i sin kritik:

”Vi drog oss tillbaka från sextondelsfinalen på grund av att jag fick en allergisk reaktion som gjorde att jag inte kunde fortsätta. Tillbaka till Spanien för att återhämta mig. Tack så mycket Delfi Brea för att du stöttar mig och hjälper mig hela tiden. Och till organisationen som gjorde sitt bästa, trots att den lokala organisationen inte hade ett bra medicinskt team”, skriver Icardo.

PadelDirekt söker Tamara Icardo.


ARKIV: Girdo med läcker stoppboll. 

Den här artikeln handlar om: