Foto: Viaplay.
World Padel Tour

Jättetalangen tvingades bryta — Josemaria/Sanchez tog titeln i Cascais

ANNONS

Finalen mellan världstvåorna Ariana Sanchez/Paula Josemaria och världstreorna Marta Ortega/Beatriz Gonzalez avslutades innan matchen var färdigspelad. Världsfemman Beatriz González tvingades avbryta matchen i början av andra set på grund av en skada.

— Jag vill tillägna denna match till Bea, säger Ari Sanchez i Viaplays sänding efter segern. 

Marta Ortega och Bea Gonzalez slog ut världsettorna Triay/Salazar i semifinalen och spelade för ytterligare en WPT-titel under dagens final i Portugal. Första set blev en riktig jämn rysare, Ari Sánchez/Paula Josemaria lyckades få med sig ett break till 6-5 och kunde vinna setet via en Golden Point.

Andra set blev en kort historia efter att Beatriz Gonzalez tvingadats avbryta matchen efter bara ett game på grund av en skada. 

— Det känns och ser ut som det är muskulärt, men vi får väl avvakta besked senare, säger kommentatorn Peter Jihde i sändning. 

Det här betyder att Ariana Sanchez och Paula Josemaria vinner Cascais Open och tar ytterligare en WPT-titel detta år.

— Såklart är vi glada att vi vann tillslut, men jag vill tillägna denna match till Bea och förhoppningsvis är hon tillbaka snart, hon är padelns framtid och har haft en fantastisk turnering, säger vinnaren Ariana Sánchez.

 

Den här artikeln handlar om: