Björn Gustafsson och Erik Haag.
Foto: Pressbild.
Svensk Padel

Profilerna gör tv-serie om padel — spelas in under Padelmässan

ANNONS

Nu börjar inspelningen av TV4/C Mores nya humorserie Padeldrömmar.
Serien handlar om starka relationer och storslagna drömmar.
Några scener kommer att spelas in under Padelmässan Padel Expo. 

I huvudrollerna finns bland annat Björn Gustafsson och Erik Haag som finns på plats under mässans öppetdagar. Padeldrömmar har premiär på TV4/C More 2023.

— Mässan är redan kändistät från sportlivet, men det är givetvis extra roligt att även kunna få dit kända profiler från TV-rutan. Detta bevisar att mässan är omtalad, samt bekräftar rollen som den självklara mötesplatsen för branschen, säger Anton Erlandsson, mässansvarig, Padel Expo.

Utöver att delta som publik i Padeldrömmar har mässbesökare möjlighet att ta del av mässerbjudanden, banaktiviteter, testa racket och se spännande turneringar på plats. Det är en publik mässa, det vill säga att alla är välkomna.

— Besökare har möjlighet att träffa tränare, världsspelare, ta del av kändis- och elitturneringar och nu även få chansen att vara med i en av Sveriges kommande humorserier. Inspelningarna äger rum vid en av våra banor klockan 13.00 lördagen den 17:e september, säger Anton Erlandsson, mässansvarig.

Fakta Padel Expo

När: 16–18 september 2022
Var: Scandinavian XPO, Arlanda

Mässans öppettider:
Fredag 16/9: 09:00 – 19:00

Lördag: 17/9 09:00 – 19:00

Söndag: 18/9 09:00 – 17:00


PadelDirekt är mediepartner till Padel Expo som pågår 16-18 september 2022 och vi erbjuder nu våra läsare 20 procent rabatt på biljetterna till mässan.

Koden är: PD20.

Köp din biljett här.

Mer information om mässan.

Den här artikeln handlar om: