Calle Knutsson missar SPT 5.
Foto: Viktor Andersson.
Swedish Padel Tour

Calle Knutsson missar helgens SPT: ”Shit happens”

ANNONS

Calle Knutsson kommer inte till start i helgens Swedish Padel Tour-tävling i Växjö. 
Den svenska toppspelaren har ådragit sig en skada på träning. 

”Ryggen som krånglar. Förhoppningsvis tillbaka igen snart”, skriver Calle Knutsson i ett sms till PadelDirekt.

Calle Knutsson har tidigare haft stora ryggproblem och missade nästan hela höstsäsongen på grund av det. 

”Tyvärr missar jag deltävlingen SPT 5 till helgen efter en skada på träning. Shit happens. Rehab 24/7 så hoppas jag vara tillbaka till nästa. Kör hårt utan mig Pablo Figueroa”, skriver Calle Knutsson på Instagram.

Knutssons partner Pablo Figueroa kommer i stället att spela med Knutssons ex-partner Ricky Martinez – det svänger fort i padelvärlden.

”Hade svårt att röra mig”

Inte heller Åsa Eriksson Krüeger kommer till start på PDL App Arena i Växjö. Den nyligen landslagsuttagna forehandspelaren är också hon skadad. 

”Jag fick en bristning i vaden tisdagen innan Upplands Väsby. Förvärrades tyvärr under kvartsfinalen, och i semin hade jag svårt att röra mig. Kör rehab nu och skulle eventuellt kunna spela till helgen men jag vill inte riskera att dra upp det och missa VM-kvalet. Plus att Ida (Jarlskog) förtjänar att spela med någon som kan gå för fullt”, skriver Eriksson Krüeger i ett sms till PadelDirekt. 

Hon meddelar också att skadan inte är värre än att hon snart är tillbaka i träning. Ida Jarlskog kommer den här helgen i stället att spela med Anna Åkerberg, vars ordinarie partner Amanda Girdo har tagit sig till Portugal för Cascais WPT Open.

Den här artikeln handlar om: