Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Svenskbekantingen tvingas dra sig ur turnering

ANNONS

Gonzalo Rubio och Miguel Benitez drar sig ur WPT Challenger-turneringen i Bajo Aragon på grund av en skada som Benitez ådragit sig.

Efter ett kortare uppehåll med tid för välbehövlig återhämtning för många spelare har världstourerna smygstartat igen. Först ut var WPT-challangern i Bajo Aragon som drog igång i söndags.

Men några som tyvärr inte kommer komma till spel är det 15-rankade paret Gonzalo Rubio och Miguel Benitez, då den senare åkt på en skada som tvingar duon att lämna återbud. 

Många svenska padelfans är nog bekanta med Rubio. Spanjoren spelade flera deltävlingar på Euro Finans Invitational i fjol. 

Så här kommenterar han läget på sina sociala medier:

“Trots våra bästa ansträngningar kommer vi den här gången inte att kunna delta i WPT Bajo Aragon Challenger. Skadan hos min partner Miguel Benitez kommer inte att tillåta oss att delta i denna turnering. Jag önskar 'El Comandante' ett snabbt tillfrisknande och jag lovar att vi snart är tillbaka på banan”.

Slog ut världsettorna

Paret som började spela tillsammans så sent som i juli i sommar, har redan visat framfötterna då man i WPT Malaga Open nådde kvartsfinal och även lyckades med bedriften att slå ut världsettorna Alejandro Galan och Juan Lebron ur turneringen. 

Paret siktar på att kunna delta på nästa WPT-turnering, Cascais Open, som spelas i Portugal 3 till 11 september.   


ARKIV: Rubio briljerar på Euro Finans Invitational. 

Foto: Padel-Television. 

Den här artikeln handlar om: