Foto: Padel Eriksberg.
Svensk Padel

Padelbanor till salu i svenska storstaden: ”Kräver minimal med tid från ägarna”

ANNONS

Har du drömt om att driva en padelanläggning? 
Då har du chansen nu.
I Eriksberg, Göteborg, är nu en anläggning med två utomhusbanor till salu.

”Premiumbanorna byggdes under våren 2021 och är utan tvekan Göteborgs bästa utomhusbanor”, skriver Padel Eriksberg i ett Facebook-inlägg.

Många anläggningar och banor har varit till salu under våren och sommaren på grund av överetableringar och en något nedåtgående trend hos svensk motionspadel.

I ett Facebook-inlägg skriver Padel Eriksberg — med två stycken utomhusbanor — att deras anläggning också är till salu. Den här gången är anledningen att ägarna ska flytta utomlands.

”Anläggningen är fullt självgående”

”Med både Mondo supercourt padelgräs samt Unisports premiumbanor med Panoramaglas får ni högklassiga padelbanor. På anläggningen finns en stuga där dryck, racket, bollar med mera finns att köpa. Anläggningen är fullt självgående och kräver minimal med tid från ägarna sida”, skriver Padel Eriksberg. 

Anläggningen öppnade under hösten 2021 och är ansluten till bokningssystemet Matchi.

”Banorna ligger i en lugn och fridfull miljö i Eriksberg i centrala Göteborg. Ett populärt bostadsområde där flera framtida bostadsbyggen i anslutning till området är planerade. Med generösa ytor för parkering och delvis inramat av skog så har den här platsen ett fantastiskt läge för utomhusaktivitet”.

Den här artikeln handlar om: