Foto: Bildbyrån.
World Padel Tour

Helsvenskt även på herrsidan — de får wild card till WPT Stockholm

ANNONS

Kvartetten på herrsidan som får wild card till Swedish Padel Open i Stockholm blir Daniel Windahl, Simon Vasquez, Pierre Bonfré och Viktor Stjern.
Det skriver Swedish Padel Open i ett pressmeddelande.

De får nu möjlighet att visa upp sig för hemmapubliken likväl som den internationella publiken i Avicii Arena 14-18 september. Det är en möjlighet att få se våra svenska spelare möta och mätas mot den absoluta internationella eliten.

Först av de två svenska WPT-turneringarna är Swedish Padel Open i Avicii Arena i september som sedan följs upp av fjolårets turnering Areco Malmö Padel Open i Malmö Arena den 9 till 13 november.

— Som vi tidigare har kommunicerat och hoppas på så vill vi under onsdagen skapa en riktig padelfest och se till att stötta alla våra svenska spelare på alla sätt vi kan. Vi har tidigare sagt att vi vill skapa ett riktigt padelfyrverkeri onsdagen den 14 oktober under Svenskdagen. Kan vi få till rätt stämning i Avicii Arena är jag övertygad om att det kommer att kännas som en extra tredje spelare på planen för våra spelare, säger Urban Johansson, Tournament Director i ett pressmeddelande. 

Daniel Windahl har haft ett fantastiskt framgångsrikt år internationellt och jag vet att han är otroligt sugen på att visa upp sitt bolltrolleri på hemmaplan, fortsätter Johansson.

Den här artikeln handlar om: