Notification
Foto: Svenska Padelligan.

Sveriges största padelliga växlar upp med Stiga-samarbete

Svenska Padelligan och det unika konceptet där över 4 000 spelare deltagit i den rikstäckande serien, helt frikopplat från enskilda hallar och fasta tider, kliver in i ett partnerskap med Stiga Padel och de gör det med en ny stark ägartrio. 

Stiga Padelboll Elite blir dessutom officiell boll för Svenska Padelligan och kommer att spelas med vid sverigefinalen samt övriga fristående tävlingar, clinics och events kopplat till Svenska Padelligan.

— Stiga Padel är stolta över samarbetet och vi ser fram emot att utveckla Svenska Padelligan gemensamt, säger Mattias Westerberg, marknadsföringschef på STIGA Sports.

Svenska Padelligans förra ägare lämnar över genom att slutföra säsong 4 med ett finalspel som hålls på en av Sveriges finaste anläggningar, Casa De Padel i Örebro, 20-21 augusti.

Det händer fler spännande saker hos Svenska Padelligan som nu satsar hårt på att utveckla ligan ytterligare för att göra den gemensamma upplevelsen ännu bättre för alla spelare. Inte nog med att säsong 5 snart drar i gång — Svenska Padelligan kommer parallellt erbjuda en uppsjö av andra aktiviteter. 

Svenska Padelligan har ett tydligt sikte på att ge spelare både tidsmässig frihet och möjlighet att möta Sveriges bästa amatörer och även spelare på elitnivå. Det kommer att bli ett prisbord utöver det vanliga när de nya ägarna kliver in — där samtliga har en gedigen bakgrund inom sporten.

— Vi tar med oss allt bra från tidigare säsonger för att samtidigt trimma bort saker som varit mindre bra, baserat på den feedback vi fått av spelarna, säger Robert Havengårdh, som är en av de nya ägarna.

Ta chansen och mät dig mot spelare från din region och ta dig hela vägen till Sverigefinalen.


Anmälan för säsong 5 har öppnat och spelet drar i gång den 19 september. Sista dag att anmäla sig är satt till 12 september. Priset är 599 kronor per lag och självklart erbjuds dam, mixed och herrklasser på alla nivåer. Sedan start har Svenska Padelligan delat ut över 450 000 kronor i prispengar.

Alla läsare får dessutom 10 procent rabatt på anmälningsavgiften med koden “S5DP”!

www.svenskapadelligan.se
www.stigasports.com/se/padel
info@svenskapadelligan.se