Padelmässan 2022

Välkommen till Padel Expo — världens största padelmässa

ANNONS

20 procent rabatt på biljetter till padelmässan 16-18 september i Stockholm.

Padel Expo är världens största mässa för framtidens racketsport – padel. Mässan är en mötesplats för alla som intresserar sig för och utövar padel. Här träffas motionsutövare, leverantörer, padelcenter och professionella padelspelare under ett och samma tak. Gammal som ung. Nybörjare som proffs. Alla är välkomna.

Under tre fullspäckade dagar ges du som älskar padel ett smörgåsbord av allt mellan himmel och jord för att utveckla din kunskap kring sporten. Under mässan kommer du kunna ta del av och testa de senaste nyheterna från de ledande aktörerna på Sveriges padelmarknad. Du får även chansen att träffa experter för tips om hur du optimerar din träning och förbättrar ditt padelspel. Dessutom får man se världseliten och kändisar spela padel på plats.

Intresset för att ställa ut på mässan har varit enormt, så även intresset för biljetterna. Så säkra din plats redan nu, biljetterna kan vara slut imorgon.


PadelDirekt är mediepartner till Padel Expo som pågår 16-18 september 2022 och vi erbjuder nu våra läsare 20 procent rabatt på biljetterna till mässan.

Koden är: PD20.

Köp din biljett här.

Mer information om mässan

Den här artikeln handlar om: