Nura Rodriguez & Elie Amatriain
Foto: Eli Amatriain Instagram.
World Padel Tour

Efter uppbrottet med Navarro Björk — hon blir stjärnans nya partner

ANNONS

Det dröjde ett tag efter uppbrottet med Carolina Navarro Björk men nu står det klart vem 20-rankade Eli Amatriain kommer att spela tillsammans med.
Det blir Nuria Rodriguez som kommer att stå till vänster på banan bredvid 38-åriga Amatriain.

Efter en tid av dåliga resultat tillsammans valde Carolina Navarro Björk och Eli Amatriain att gå skilda vägar. Redan för en vecka sedan annonserade Navarro Björk att hon skulle spela med Claudia Jensen. Men från Amatriain har det varit tyst — tills nu. I dag annonserade hon att hon kommer att spela med Nuria Rodriguez.

30-rankade Rodriguez kommer senast från ett partnerskap med Mari Carmen Villalba. I den konstellationen spelade hon på backhandsidan och den sidan väntas hon ta också med Amatriain. Men hon har också erfarenhet av att spela på forehandsidan. 

”På den här sidan av banan kan vi garantera engagemang och kamp. Nu kör vi Nuria. Vi har några fina utmaningar framför oss och den första är att bygga upp ett lag”, skriver Amatriain på sin Instagram.

Amatriain som varit i kvartsfinal på WPT tillsammans med Navarro Björk i år har tidigare spelat ihop med Patty Llaguno, med vem hon tagit flera WPT-titlar. Hon är en legendar på touren och var med långt innan WPT ens startade. 

Rodriguez har som bäst nått kvartsfinal i år.


ARKIV: Navarro Björk dominerar på SM.

Foto: Padel-Television. 

Den här artikeln handlar om: