We Love Padel Långholmen.
Foto: Privat.
Nya padelbanor i Sverige

We Love Padel öppnar sex nya banor i Stockholm

ANNONS

We Love Padel öppnade i dag sin sex banor stora anläggning på Långholmen i Stockholm för spel.
Mellan 15-20 augusti är det gratis att spela på banorna.  

— Det har varit stort intresse, redan innan vi öppnade var det mycket frågor, folk som ringde och frågade när vi skulle dra i gång och så. Folk är spända och det ser man även i bokningen, säger platschefen Eric Ahrén Moonga till PadelDirekt.

Den 15-20 augusti har anläggingen inspelningsvecka och då är det gratis att spela. På söndag, 21 augusti, är det invigning. Anmälan sker via Matchi under anläggning Långholmen. Banornas underlag är den etablerade mondomattan.

— Det känns skitkul, vi har länge sett fram emot att köra i gång. Det blev lite senare än vad som var täkt, så nu är vi sugna på att köra. Det är en speciell anläggning med sjukt bra läge, fortsätter Ahrén Moonga.

Det kommer att finnas en  lättare variant på en kiosk i år, där det kommer att säljas dryck, snacks, hyrrackets och bollar. Bredvid ligger Långholmen hotell om man vill äta efteråt. 

We Love Padel finns över hela Sverige. I Stockholm har de redan anläggningar i Sickla och i Liljeholmen.


Om We Love Padel

Vår vision är enkel. Vi vill erbjuda så många som möjligt roliga, kvalitativa och utvecklande stunder med padel som drivkraft. We Love Padel erbjuder padel utomhus, nära där folk bor, jobbar, eller har semester. Våra partners, hotell, campingplatser, och nöjesparker erbjuder en utökad upplevelse med restaurang, nöjen och andra aktiviteter och faciliteter.

Den här artikeln handlar om: