Genrebild.
Foto: Bildbyrån.
Internationell padel

Snart öppnar WAP:s jätteanläggning i Tyskland — blir landets största

ANNONS

16 augusti öppnar We Are Padel en jätteanläggning i den tyska staden Hamburg. 
Med tio dubbelbanor och sex singelbanor blir anläggningen hela Tysklands största.

We Are Padel ( WAP), som ägs av den internationella padelaktören Ledap, fortsätter sin resa utomlands. Sedan tidigare har WAP/Ledap anläggningar i Derby Shoreditch i Storbritannien, i Al Ain och Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten, samt Dusseldorf i Tyskland. 

16 augusti öppnar de upp en jättesatsning i Hamburg. Tio dubbelbanor och sex singelbanor.

"Vår vision är att göra denna fantastiska sport tillgänglig för alla i en av världens vackraste städer", säger Henning Kinkhorst, VD för LeDap Group Tyskland i ett pressmeddelande.  

Med sina 16 banor kommer anläggningen att vara den största i hela Tyskland. Tyskland har inte kommit lika långt i sin utveckling av padel som Sverige, där det finns en rad anläggningar med fler än 16 banor.

"Vi befinner oss i början av en lång och omfattande resa. Som boende i Hamburg är jag särskilt glad över att vi återigen kan göra något speciellt för Tyskland och alla entusiastiska idrottare här”, fortsätter Kinkhorst. 


ARKIV: Spelet stoppas – efter bisarra situationen. 

Foto: Viaplay. 

 

Den här artikeln handlar om: