Premier Padel Madrid
Foto: Bildbyrån.
Premier Padel

Gaspar vidare i Premier Padel-kvalet efter utklassning

ANNONS

Swedish Padel Tour-spelaren Jose Gaspar fick en skön väg fram till morgondagens kvalfinal på Premier Padels P1-tävling i Madrid. 
Gaspar tillsammans med Victor Mena Gil (WPT-ranking 105) behövde bara en dryg timme på sig att slå ut Pablo Diaz Romero/Cristobal Garcia Blanco med 6-1, 6-2.

Den enda svensken som spelar Premier Padels P1-tävling i Madrid är Daniel Windahl. Han går tillsammans med Cristian Gutierrez in i den första omgången av huvudrundan (32-delsfinal) där de ställs mot Arnau Ayats och Denis Perino. Den matchen spelas på måndag.

Men det finns också flera svenskbekantingar i startfältet. Jose Gaspar som spelar tillsammans med Cayetano Rocafort på Swedish Padel Tour gick in i den andra rundan av kvalet med Victor Mena Gil och efter seger med 6-1, 6-2 mot Pablo Diaz Romero (orankad) / Cristobal Garcia Blanco (97) är de klara för kvalfinal 11.30 i morgon.

I huvudrundan finns utöver Daniel Windahl just Cayetano Rocafort. Han spelar tillsammans med välmeriterade Alvaro Cepero (52). De ställs mot ett kvallag i sin 32-delsfinal. 

I övrigt åkte Cayetano Rocaforts brorsa Manu Rocafort ut i den första kvalomgången via siffrorna 1-6, 2-6 Pablo Cuesta/Gonzalo Perez. 

P1-turnering är den näst högsta kategorin på Premier Padel efter Majorn. 

Den här artikeln handlar om: