Daniel Windahl.
Foto: PadelDirekt & Bildbyrån - montage.
Inside Padel
Inside Padel: När Daniel Windahl var på besök
ANNONS

Inside Padel” — spelet bakom kulisserna i padelvärlden” är ett format på PadelDirekt där vi med hjälp av personer med stor insyn i padelns innersta kretsar kommer att publicera information och tankar kring det om händer både i svensk padel och ute i vida världen. 

Den här veckan har varit en drömvecka för mig och för några av våra superduktiga unga killar som jobbar hos Every Padel. Ingen mindre än Daniel Windahl har varit här och och kört ett litet träningsläger under 4-5 dagar på Every Padel i Uppsala.

Man får väl säga att det faktiskt var i Uppsala som Danne började sin satsning mot världstoppen och att vi hade jäkligt roligt i ett par år när Danne fanns på plats och dels tog hand om vårt då nystartade padelgymnasium, och även körde kurser. 

Det har varit jäkligt kul att få se hans utveckling på nära håll och även ta del av en idrottsman som är superfokuserad och seriös på alla plan. För min egen del så har jag bidrag med lite skrik och driv så att det blir tempo på grejerna — allt det tekniska och taktiska låter jag den grymt duktiga Andreas Johansson att sköta med den bravur han gjort så här långt för Danne.

Sen har det varit kul att få se våra unga killar träna med Danne och se dom försöka hänga med i tempot. 

På återhörande
Andreas Ehrnvall

Den här artikeln handlar om: