Daniel Appelgren.
Foto: APT Padel Tour.
APT Padel Tour

Frost/Appelgren vidare på APT trots förlust: ”Tillbaka från de döda”

ANNONS

Det nygamla paret Daniel Appelgren/Linus Frost förlorade en två och en halv timmar lång match på APT Padel Tour på Teneriffa i går kväll och slogs ut i Previa-finalen. 
Eller? 

Nej, faktiskt inte. Lucky loser-lotten föll den här gången på det svenska paret som nu är i huvudrundan.

Daniel Appelgren och Linus Frost som gör sin första turnering tillsammans sedan på APT på ön Teneriffa spelade i går kväll en lång tresetare som till sist slutade med förlust, 4-6, 6-3, 5-7, mot Sergio Borrero/Pablo Deltell.  

Hade det varit som vanligt hade det nu varit dags att åka hem, men inte den här gången. När ett par från huvudrundan tvingades lämna walk over hade det enda svenska paret på lotten på sin sida och har nu fått en plats i huvudrundan — en gratisbiljett vidare alltså.

”Tung torsk i går kväll efter ännu en två och en halv timmars match. Men vi är tillbaka från de döda tack vare en lucky loser-plats och går in i huvudturneringen i morgon”, skriver Daniel Appelgren på Instagram.

Appelgren/Frost spelar i morgon klockan 12.30 mot spanjoren med det fantastiska namnet Oier Zuazua och hans partner Daniel Martinez Otero (rankade 22 inför turneringen).

Den här artikeln handlar om: