Ale Galan och Juan Lebron.
Foto: Premier Padel
Premier Padel

”Grattis till Chingotto, Tello och Gaby Reca för deras fantastiska turnering”

ANNONS

Alejandro Galan och Juan Lebron har visat upp magisk padel sedan kvartsfinalen på Roland Garros. Nu har världsettorna vunnit den första Premier Padel Paris-turneringen någonsin — slutresultatet mot Juan Tello och Federico Chingotto skrivs till 6–3, 4–6, 6–4.

Världsdominanterna Galan/Lebron vann även i Rom och har nu två Premier Padel-titlar på tre försök.

Juan Tello/Federico Chingotto — som överraskande slog ut Paquito Navarro och Martin Di Nenno i går —  gjorde en bra finalmatch och stod upp bra mot det bästa paret i världen. Men i det tredje avgörande setet räckte det inte och Juan Lebron och Alejandro Galan vann det sista setet med 6-4.  

”Tack Paris för en fantastisk vecka, jag njöt av er hela vägen genom turneringen och ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta. VAMOOOOOOOOOOS!. Grattis till Chingotto, Tello och Gaby Reca för deras fantastiska turnering och hur bra de tävlade idag,” skriver Juan Lebron på Instagram.

Som väntat bjöds publiken på Roland Garros på en snabb och livlig padel med de snabba förhållandena i Paris.

Juan Lebron och Ale Galan inledde matchen bäst och vann det första setet med 6-3. Det argentinska laget spelade upp sig i det andra setet och vann med 6-4. 

Nu väntar World Padel Tours Malaga Open innan Premier Padel är tillbaka igen, den här gången på Alejandro Galans hemmaplan i Madrid.

Den här artikeln handlar om: