Mässan utifrån / Anton Erlandsson.
Foto: At Event Sweden
Svensk Padel

Höstens padelmässa kan bli störst någonsin: ”Över 150 utställare”

ANNONS

16 september är det äntligen dags för den enorma mässan Padel Expo att göra premiär.
För PadelDirekt berättar arrangören att intresset skjutit i höjden — och att man bokat bussar som kör alla padelgalningar mellan WPT-turneringen i Avicii Arena och mässan.

Se rabattkod till mässbiljetter i botten av artikeln.

— Sedan januari har det inkommit 30 nya utställare så nu är mässan så gott som slutsåld. Vi har över 150 klara utställare, från i princip hela världen, säger Anton Erlandsson från At Event Sweden, mässansvarig på Padel Expo.

Vet ni om det funnits någon större mässa i till exempel Spanien?
— Nej, som vi förstått blir det här den största någonsin. Det är verkligen så fantastiskt kul att se hur stort intresset är.

I februari stod det klart att mässan på Scandinavian Expo, några kilometer från Arlanda Flygplats, kommer att krocka med den historiska första WPT-tävlingen i Stockholm. Men det är något som mässan kommer att dra nytta av, säger Erlandsson.

— Vi ser det som ett enda jättestort padelevent och anordnar kostnadsfria shuttlebussar mellan WPT:n och Padel Expo. Det kommer att gå bussar flera gånger om dagen 16–18 september så att man behöver inte missa världsstjärnorna om man vill gå på mässan. 

Padel Expo kommer det att finnas utställare som visar upp allt i från banor och racketar till kosttillskott och kläder.

— Något som garanterat blir populärt är att det även kommer att finnas möjlighet att testa massa olika racketar och tillhörande material, säger mässansvarige Anton Erlandsson.


PadelDirekt är mediepartner till Padel Expo som pågår 16-18 september 2022 och vi erbjuder nu våra läsare 20 procent rabatt på biljetterna till mässan. Utnyttja erbjudandet genom att klicka här. Kod: padelexpo2022  

 

Den här artikeln handlar om: