Thomas Johansson.
APT Padel Tour

Säger upp sig från sitt toppjobb: ”Det kommer att bli svårt”

ANNONS

Ex-tennisstjärnan Thomas Johansson säger upp sig APT Padel Tour, efter två år som General Manager för kretsen.
”Tack för alla framgångar i de nya satsningarna”, skriver APT på sin sajt.

Den 47-årige svensken har dragit ett tungt lass med världstouren som försökt etablera sig bredvid World Padel Tour senaste två åren. Thomas Johansson går nu vidare i sin civila karriär, vad han kommer att göra härnäst är dock ännu inte officiellt

Johansson, som började sitt uppdrag som chef för APT 2020, har varit personen som ansvarat över många viktiga beslut för tourens utveckling.

”Efter 1,5 år som General Manager för APT Padel Tour är det dags för mig att söka nya äventyr. Det har varit en utmanande och intressant resa och jag vill tacka Fabrice Pastor för att han gav mig denna unika möjlighet att leda touren.

Jag är mycket stolt över vad vi har åstadkommit hittills. APT Padel Tour är nu en global tour som är verksam i över 10 länder runt om i världen. I april i år tog vi ett historiskt steg med evenemanget i Kapstaden i Sydafrika”, skriver Thomas Johansson på Instagram.

APT släppte nyheten på sin webbplats på torsdagen och gjorde ett varmt, hjärtligt uttalande.

”Det kommer att bli svårt att från och med nu se hans tomma kontor i våra lokaler i det centrala Palais de la Scala i hjärtat av Monaco, men vi tvivlar inte på att han, vart han än går, kommer att fortsätta att vara en stor ambassadör för APT Padel Tour. Tack för många framgångar i de nya satsningarna och vi kommer att fortsätta att ses nära den glasruta där "taca taca" accelererar våra hjärtan". Säger uttalandet.

Även om det inte finns något officiellt tillkännagivande om vem som blir hans efterträdare har argentinska nyhetssajten Ole avslöjat att den utvalde personen kan vara den tidigare argentinske tennisspelaren Luis Lobo, som redan har varit närvarande vid turneringarna under den senaste APT-turnén, och som enligt sajten har informerats om sina framtida uppgifter.

Den här artikeln handlar om: