Foto: Matchi
Padelaffärer

Matchi köper upp konkurrent: ”Världens bästa racketsports-nätverk”

ANNONS

Svenska bokningsappen Matchi växer kraftigt. Nu går företaget samman med konkurrenten TPC Matchpoint.
"Vi ska tillsammans med våra starka kunder och partners bygga världens bästa racketsportnätverk", säger Matchis vd Daniel Ekman.

Matchi är den ledande plattformen för racketsporter i Norden. Nu går de samman med TPC Matchpoint och kommer efter sammanslagningen att ha över två miljoner racketsportspelare i 30 länder. Genom att slå sig samman med TPC Matchpoint får Matchi nya möjligheter i södra Europa och Latinamerika.

"Vi är mycket glada över att välkomna TPC Matchpoint till Matchis racketsports-gemenskap. Som ett företag som bygger på samma värderingar som Matchi kommer vi tillsammans med våra starka kunder och partners att bygga världens bästa racketsports-nätverk", kommenterar Daniel Ekman, VD på Matchi, i ett pressmeddelande.

Ett av världens största system

TPC Matchpoint är ett av världens största system för idrottshantering som grundades av Nacho Daroz och Antonio Carrión. Företaget erbjuder ett helt skräddarsytt system för arenor och spelare över hela världen. De är verksamma i 30 länder, med 1 000 anslutna arenor och 1 miljon spelare som använder dess 
bokningsplattform.

"Sedan samtalen mellan oss två började har vi starkt känt Matchis passion för att göra det möjligt för den globala racketsports-gemenskapen att spela mer — något som korrelerar med våra värderingar. Genom att gå samman med Matchi får vi nya spännande möjligheter kring hur vi kan engagera både arenor och spelare över hela världen och vi ser fram emot att samarbeta tillsammans", säger Nacho Daroz, Managing Director på TPC Matchpoint.

 

Den här artikeln handlar om: