Notification
Två glada företagsliga-spelare.
Foto: Moco Sports

Anmäl dig till Moco Sports företagsliga — vinn padelresa till Marbella

Många svenskar ser just nu fram emot välförtjänt sommarsemester — men varför inte se till att kunna längta efter återkomsten till jobbet också?
Det löser du enkelt genom att anmäla ett lag till företagsligan Moco Sports höstsäsong.

— Det är ett perfekt sätt att få personalen motiverad. När man är tillbaka efter semestern så är det många som vill komma i gång med träningen och vad är då bättre än att spela roliga padelmatcher på morgnarna, säger Ellie Wan, marknads- och affärsutvecklingschef på Moco Sports.

Företagsligan ska ge alla deltagare en premiumkänsla — Moco Sports tar nämligen hand om ALLT när ditt lag är anmält. 

— Vi vill ge spelarna hos oss en lyxkänsla. Vi sköter allt från banhyra till frukost, bollar, dricka, och har alltid med en arrangör på plats. Dessutom skriver vi matchreferat om alla matcher som vi lägger i den anslutna Whatsapp-gruppen för varje respektive företag, säger Ellie Wan.

Vinn padelresa till Marbella

Ligamatcherna spelas antingen i Stockholm eller i Göteborg, på morgonen varannan vecka, och matcherna följs alltid av framdukad frukost. Man spelar en timme i ett system som är uppdelat i olika divisioner.

Tack vare Moco Sports sponsor 3SA Estate så kommer ett av lagen i företagsligan att vinna en padelresa till Marbella: det laget med högst snittpoäng per match under 2022. 

Priset innefattar tre nätter i ett av 3SAs spektakulära hus, padeltränare och bantimmar.

Alla lag som spelar i Företagsligan är automatiskt med och tävlar. 

Höstsäsongen drar i gång under sista veckan i augusti och sista anmälningsdag är 30 juni — anmäl ditt lag på mocosports.se!