Fede Chiostri skadad efter att ha sprungit in i dörrposten.
Foto: APT Padel Tour.
APT Padel Tour

TV: APT-stjärnan allvarligt skadad — se otäcka kollisionen med dörrposten

ANNONS

APT-trean Fede Chiostri blir borta från spel ett tag. 
I gårdagens semifinal på APT-touren i Ungern hoppade han i dörrposten och fick bryta matchen. 

Se klipp i spelaren ovan.  

Det var på APT Padel Tour i Ungern som stjärnan Fede Chiostri skulle göra ett utspring efter en smash från Juan Ignacio De Pascual men innan han hann komma ut ur buren smällde han in i dörrposten. 

”Det var ett hårt slag mot min vänstra arm mot staketet som tvingade oss att avbryta matchen. Det enda jag vill göra med det här inlägget är att tacka från djupet av mitt hjärta till den enorma mängd människor som skickat mig sitt stöd i denna svåra stund. Att leva padel med så mycket passion har ibland sina konsekvenser men det är min stil och jag kommer aldrig att förhandla om den”, skriver Fede Chiostri på sin Instagram.

APT Padel Tour på Instagram:

”Fede Chiostri har efter medicinska tester fått en kraftig muskelskada i armbågen på sin vänstra arm, vilket utesluter en fraktur som först befarades. Från hela APT Padel Tour-familjen önskar vi ett snabbt tillfrisknande för den stora argentinska spelaren som kommer att återvända starkare än någonsin”, skriver APT Padel Tour.

I dagens damfinal förlorade Baharak Soleymani/Ajla Behram mot Cristina Carrascosa/Patricia Martinez med 3-6, 4-6. Carrascosa som ”Barre” spelade med under SPT 1 i Borås. Herrfinalen slutade med seger, 4-6, 6-1, 6-1 för Franco Dal Bianco/Maxi Arce.


Den här artikeln handlar om: