Martin Andornino & Ramiro Pereyra.
Foto: Martin Andornino Instagram.
World Padel Tour

Windahls två ex parar ihop efter tuffa tiden: ”Tillsammans med min bästa vän”

ANNONS

Daniel Windahls två ex-partners Martin Andornino och Ramiro Pereyra gör gemensam sak och har meddelat att de kommer att köra tillsammans. 
Andornino och Windahl spelade en stor del av förra säsongen tillsammans. Partnerskapet med Pereyra var kort när Andornino var skadad.

Har Daniel Windahl agerat wingman mån tro? De två argentinarna, Martin Andornino och Ramiro Pereyra, har i alla fall gemensamt att de båda har spelat tillsammans med den svenska stjärnan.

Faktum var att när Windahl och Pereyra gick hela vägen till Previa-final i årets första kval till Miamis WPT-turnering hoppade Pereyra in och ersatte den då skadade Andornino.

Andornino, 25, är två är äldre än Pereyra och de känner varandra bra.

”Jag är mycket glad över att starta det här nya projektet med Ramiro Pereyra. Jag kunde inte ha önskat mig ett bättre sätt att än att få tävla igen än tillsammans med min bästa vän”, skriver Martin Andornino på Instagram.

Paret spelar just nu sin första match tillsammans i Valladolids Mastersturnering där kvalet drog i gång samtidigt som semifinalerna pågår i Frankrike. Andornino har dragits med en svår skada och knappt spelat i år.

”Vi är redan i Valladolid, redo att starta turneringen.. Kom igen kompis. Tack som alltid till de sponsorer som är och har varit med under dessa svåra månader”.

Simon Vasquez och Daniel Windahl möter varandra i morgon i första omgången av Previa. Den matchen spelas klockan 17.00.

Den här artikeln handlar om: