Notification
Foto: Racketspecialisen.

Testa toppvarumärkenas racketar med Racketspecialisten

Racketspecialisten och Ledap Stockholm bjuder in till testspel.
Nu på lördag 18 juni bjudee Racketspecialisten in 56 av sina kunder till en testdag.

Nu på lördag får du som kund hos Racketspecialisten chansen att testa några av de allra största padel-märkenas hetaste racketar. De varumärken som kommer att närvara är Babolat, Bullpadel, Cabra, Head, NOX, Varlion & Wilson.

”Vi kommer att bjuda in totalt sju varumärken med representanter på plats. Varumärkena har med sig en testbag med de hetaste racketarna”, skriver Racketspecialisten på sin hemsida.

Säkra din biljett här. 


Upplägget 

Totalt 14 banor, 56 kunder.

  • Alla varumärken som medverkar har två banor. Spel på banorna sker mellan 10.00 och 12.00. Alla kunder får en bana tilldelad som de börjar vid (uppdelade efter nivå som anges vid anmälan). Varje varumärkes representant har då cirka 10 minuter för att presentera racketarna som är med för provspel sedan får gruppen spela med de under 20 minuter. Efter detta roterar vi på banorna så gruppen går vidare till nästa varumärke för samma process. Varje varumärke får då 30 minuter per grupp om 8 stycken.
  • Efter 2 timmars spel äter alla lunch och vilar en timme.
  • Klockan 13.00-14.30 är det samma upplägg som från 10.00-12.00. Efter detta har samtliga kunder fått 30 minuter med respektive varumärke.
  • 14.30-15.00: Fritt fram att ställa frågor till oss på Racketspecialisten eller till representanterna från varje varumärke.
  • En avgift på 500 kronor tas ut, detta får ni sedan tillbaka i form av en rabattkod på 500 kronor som gäller på samtliga padelracketar från de varumärken som medverkat. Du får alltså tillbaka summan du lägger ut i form av ett presentkort som du kan använda vid ett köp på något av alla de fina racketarna du kommer få testa under dagen.

INFORMATION

Plats: Ledap Stockholm (Sollentunaholmsvägen 13, 192 78, Rotebro)
Datum: 18 juni
Tider: 10:00 — 15:00
Biljettpris: 500 kronor per person (lunch & bantider ingår)

Vid köp av padelracket återfår man hela biljettpriset i form av rabattkod.