Klassiska Heden under Gothia Cup
Foto: Bildbyrån
Svensk Padel

Erbjuder gratis padel under Gothia Cup: ”Samma värderingar”

ANNONS

Gothia Cup, den enorma ungdomsturneringen i fotboll, får en släng av padelfebern i sommar.
Mobila banor kommer att placeras på Heden i Göteborg och där erbjuds gratis padel.

Det skriver We Love Padel i ett pressmeddelande. I samarbete med Instantpadel kommer man att erbjuda padel gratis på Heden under Partille Cup och Gothia Cup i år. Det kommer att ges möjlighet för nybörjare att testa på padel och även lekfulla  tävlingar med hjälp av tränare på plats.  

Banan kommer att finnas på Heden för gratisspel vecka 27 under Partille Cup och  vecka 29 under Gothia Cup. 

— Eftersom We Love Padel och Instantpadel har samma värderingar som Partille Cup och Gothia Cup, med fokus på att föra ihop människor via sporter, känns det väldigt naturligt att välja att lansera vårt varumärke på dessa cuperna, både för svensk och internationell publik, säger We Love Padels vd Oscar Bjers.

Mellan cuperna, under vecka 28, kan banan hyras för privatspel. Den bokas då via Matchi.


ARKIV: Peter Jihde testar Instantpadel


Fakta: så fungerar de mobila banorna

We Love Padel bygger banan på Heden tillsammans med Instantpadel. Det  är Padelbanor med det nya golvet Versacourt.  

Vi har nyligen anlagt tre banor med Versacourt golv på Liljeholmen i Stockholm  och har fått väldigt bra respons. Kommentarerna är bl.a. att spelet går lite  långsammare, ungefär som att jämföra med tennis på grus vs på hardcourt.  Dessutom blir det bättre respons på skruvade bollar sägs det. En annan fördel,  enligt den feedback vi fått, är att det inte blir pölar efter regn, eftersom vattnet  går rakt igenom golvet samt att det inte blir speciellt halt. 

— Instantpadel är en världsunik mobil padelbana, som kan användas både inomhus  och utomhus. Det nya golvet Versacourt har blivit mycket populärt. Golvet är  ÄVEN skonsamt för knän, ryggen och leder, säger medgrundaren Christoffer Granfelt.


Den här artikeln handlar om: