Cornelia Lister.
Foto: Privat.
Swedish Padel Tour

Tung SPT för elitspelaren — fick uppsöka sjukhus

ANNONS

SPT 3 i Borås blev inte 31-rankade Cornelia Listers turnering. 
Efter två matcher tvingades hon lämna turneringen och ta sig till sjukhus.

”Jag hatar walk overa och att ge upp, men den här gången hade det nog varit smart att inte spela den här turneringen”‚ skriver hon på Instagram.

Cornelia Lister som överraskade padel-Sverige när hon tog sig hela vägen till semifinal i den första SPT:n i Jönköping hade en tyngre SPT 3 i Borås. Förlust i första matchen tillsammans med Malin Talcoth mot Linnea Björk och Sandra Örtevall. Det blev vinst i den första matchen i platen mot Emelie Carlsson/Sofia Brolin men sedan tvingades Lister lämna W.O.

”Efter två matcher tvingades jag ge upp och uppsöka sjukhus. Det visade sig att jag har en liten spricka i foten. Det var något som hände på träningen dagen innan turneringen och jag trodde inte att det skulle vara så allvarligt. Lite vila och sedan är jag okej”, skriver hon.

Lister har har en spricka i foten och en stressfaktur och kommer bli borta ett par veckor från spel.

”Nu siktar jag på SM i Linköping. Jag mår bra men foten är svullen och jag haltar”, skriver Lister i ett sms till PadelDirekt.

Hon missar två planerade tävlingar: Arjo Open i Malmö och APT i Budapest där hon skulle ha spelat med Åsa Eriksson Krüeger.


TV: 16-årige Anton Axelsson briljerar under SPT 3. 

Foto: Padel-Television. 

Den här artikeln handlar om: