WPT Wien
Adrian Blanco, Andéas Johansson & Simon Vasquez.
Foto: Privat.
World Padel Tour

Vasquez/Blanco vinner första matchen i Wien: ”Hittat ett spel som funkar för oss båda”

ANNONS

Simon Vasquez tillsammans med partnern Adrian Blanco tog i dag en meriterande seger mot Pablo Garcia (rankad 91) och Jairo Bautista (87) i den första omgången av Previa i Wiens WPT-kval. 
Resultatet skrevs till 6-3, 6-3.

Den sista bollen av WPT Marbellas Mastersturnering hann inte ens slås in förrän kvalet till nästa tävling drog i gång. Redan under söndagen inleddes Pre Previa (förkvalet) och under måndagen gick den första av tre svenskar, Simon Vasquez, in i turneringen.

”Vi spelade egentligen bra från första till sista bollen. Vi börjar hitta ett spel som funkar för oss båda, vilket vi har haft lite problem med. Mycket bättre i dag, så det var skönt”, säger Vasquez i ett meddelande till PadelDirekt. 

Efter 6-3, 6-3, mot det unga paret Pablo Garcia/Jairo Bautista kan den svenska 29-åringen fira den svenska nationaldagen med en härlig känsla och en vetskap om att han i morgon spelar Previa omgång 2 mot två förstklassiga spelare. Det nykomponerade Ivan Ramirez och Miguel Semmler kommer stå på andra sidan nätet.

”Nu ska vi njuta”

”Vi får se hur det går, de är förstaseedade i Previa. Jag tror ändå vi kan följa upp med en ny vinst om vi spelar på vår högsta nivå. Men det blir en tuff match. Nu ska vi njuta av seger”, fortsätter han. 

Ivan Ramirez blev för ett par veckor sedan rubrikernas man när han och hans dåvarande partner Alex Arroyo missade bussen från hotellet ut till arenan under Köpenhamns WPT och på så sätt tvingades lämna W.O. Miguel Semmler var en av förra årets rubriksspelare då han tillsammans med jättetalangen Javi Leal efter många starka tävlingar klättrade i raketfart på rankingen.

Matchen spelas klockan 10.30 i morgon.

Daniel Windahl tillsammans med Cristian Gutierrez spelar just nu. Amanda Girdo och Nela Brito går in i första omgången av Previa i morgon.


ARKIV: Vasquez magiska sidoväggsboost.

Foto: Padel-Television. 

Den här artikeln handlar om: