Foto: Premier Padel.
Premier Padel

Juan Lebron/Ale Galan tar revansch — vinner i Rom inför kokande läktare

ANNONS

Juan Lebron och Ale Galan — padelns gladiatorer. 
De spanska världsettorna fick revansch på Paquito Navarro och Martin Di Nenno efter Premier Padel-finalen i Doha när de lyckades vända 0-1-underläge i set och vinna med 4-6, 7-6, 6-4 i Roms Major-final. 

— Det är en fantastisk känsla, mitt livs bästa turnering. Det är min pappas födelsedag också så det är starka känslor. Grattis honom och tack till alla, säger Ale Galan i Viaplays sändning.

Inför fullsatta högljudda läktare på Foro Italico kunde till sist Ale Galan/Juan Lebron vråla mot den romska kvällshimlen. Det gnistrade som aldrig förr från Galan/Lebron och det syntes att det betydde mycket för dem. De förlorade ju den första Premier Padel-finalen i Doha men fick nu alltså lägga vantarna på nästan en miljon kronor. 

— Grattis till mina motstående. Det har varit en perfekt vecka från början till slut. Tack till alla nära personer som stöttat oss. Vänner och fans och alla som varit här, säger Juan Lebron.

Segern kunde dock lika gärna hamnat hos Fransisco ”Paquito” Navarro och Martin Di Nenno. Paret vann första set efter strålande spel och hade mängder med breakbollar i andra set men när det som mest gällde pallade de inte för trycket. Navarro verkade dock inte alltför nedstämd över det utan sjöng med när publiken efteråt skrek ”Paquito is on fire”. 

— Vi har nästan varit i chock. Det var otroligt här och vi kommer att komma tillbaka hit. Det har fantastiskt den här veckan, säger Paquito Navarro.


TV: Fantastisk stämning på Foro Italico. 

Foto: Paquito Navarro Instagram. 

Den här artikeln handlar om: