Laleh.
Foto: Bildbyrån
Kändispadel

Folkkära artisten berättar — spelar så mycket padel att kroppen tagit stryk

ANNONS

Många kändisar har fattat tycke för padel.
Att stjärnartisten Laleh skulle vara en av dem kommer nog en aning oväntat för många — 39-åringen har som många svårt att bromsa sitt ny beroende.
— Knäna har ju tagit lite stryk av padelspelandet, säger Laleh Pourkarim till Damernas Värld

Den folkkära sångerskan och producenten närmar sig sin 40-årsdag och dagen till ära ska hon uppträda på ett utsålt Ullevi. Hon blir den första kvinnliga svenska artisten att stå inför 30 000 fans på den stora arenan i Göteborg. 

Laleh Pourkarim, mer känd under artistnamnet Laleh är en av våra största kvinnliga artister i Sverige. Men artist är bara en av många titlar som beskriver den snart fyllda 40-åringen. 

Musiker, sångare, låtskrivare, producent och skådespelare och padelfantast. Ja ni hörde rätt, Laleh är förälskad i den världserövrande racketsporten. 

På frågan om artisten håller på med någon sport, svarar hon så här: 

— Jättetråkigt svar för alla håller på med det, men jag älskar padel, säger Laleh Pourkarim i en intervju med Damernas Värld

Laleh är inte den första artisten som uttryckt sin kärlek och gjort avtryck i racketsporten. Håkan Hellström, Måns Zelmerlöw (grundare av PDL) och Anis Don Demina är några av de svenska artister som uttryckt sin kärlek för padel. 

Det måste ha blivit en del timmar för Laleh på padelbanan för när hon får frågan om sin ålder, svarar hon: 

— Jag märker så klart att jag blir äldre, knäna har ju tagit lite stryk av padelspelandet, säger Pourkarim.

Utöver ovan nämnda kända artister så är till exempel fotbollspelarna Zlatan Ibrahimovic, Markus Rosenberg, Anderas Isaksson och fotbollsdomaren Jonas Eriksson kända namn som frekvent står i padelburen. Vi kan lugnt konstatera att antalet padelälskande kändisar blir allt fler.

Den här artikeln handlar om: