Foto: Instant Padel
Ekonomi

Investerar flera miljoner i svenskt padel-bolag

ANNONS

Svenska banföretaget Instantpadel har stängt en investeringsrunda som inbringar hela åtta miljoner kronor. 
Syftet är att säkerställa ytterligare tillväxt och etablera det globala varumärket Instantpadel, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Investeringsrundan backas upp av Padel Court Deluxe, världens största tillverkare av padelbanor och Recreational systems International som erbjuder innovativ hållbar sportinfrastruktur och golv från Versacourt över hela världen. Investeringsrundan backas också upp av privata investerare inom padelbranschen.

— Tillsammans med den säkrade investeringen och med erfarenheten från investerarna kommer Instantpadel att fortsätta sin globala resa, säger Christoffer Granfelt, medgrundare till Instantpadel.

Instantpadel har utvecklat en världsunik mobil padelbana som kan användas inomhus såväl som utomhus. Med hjälp av ett enkelt klicksystem och stärkande stödben monteras banan på 6-8 timmar.

Instantpadel lanserades i mars 2021 och finns nu i fler än tio länder.

VersaCourt är en ledande leverantör av de mest avancerade golv/ banbeläggningarna på marknaden idag. De modulära planytorna är hållbara, men ändå bekväma att spela på och ger bra bollrespons och konsekvent studs.

 

Den här artikeln handlar om: